Megoldásaink vendéglátásra

Okos megoldások, modern kiszolgálás, applikációs újítások.
NTAK feladás funkcióval.
Felhős megoldások és telepített megoldások elérhetőek.

Frézer Megoldások Vendéglátásra

Felhő szolgáltatás

A felhő szolgáltatásnak az a lényege, hogy egy gyors regisztráció után a vendéglátó egység kap egy felületet, amin le tudja adni az adatszolgáltatási kötelezettségét, csak pár kattintás és már tudod is használni a szoftvert.

Telepített rendszer

Nem csak felhő szolgáltatást tudunk nyújtani, hanem helyszíni telepítés és rendszer kiépítéssel is foglalkozunk, attól függ te milyen megoldást szeretnél. Bővebb információért menj tovább weboldalunkra vagy vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

MILYEN FUNKCIÓK VANNAK?

Nézd meg a szoftver funkció listáját, vagy keresd meg
kollégáinkat és ők megmutatnak mindent.

TOVÁBB

FRÉZER ÉTTERMI RENDSZEREK

Minden vendéglátós számára a legfontosabb, hogy a vendégek ki legyenek szolgálva, azt és úgy kapják meg, amit rendeltek, és a várakozási idő a lehető legrövidebb legyen, hogy a vendég elégedett legyen és a számla is arról szóljon, amit ténylegesen fogyasztott.

Távoli menedzsment is nagyon fontos, hogy egy vállalkozó ne csak akkor tudjon a cégéről, amikor ott van a helyszínen.

A Frézer Kiosk és Éttermi rendszerek ebben segítenek.

Több megoldásunk is van vendéglátós helyek üzemeltetésére attól függően, hogy hogyan történik a kiszolgálás, mindenre van egyedi megoldásunk – pultos kiszolgálás, asztalos rendelésfelvétel, rendezvényhelyszín…

És mi mindig tovább megyünk, ha van olyan egyedi megoldás, ami segítené a vállalkozás működését, akkor azt megcsináljuk.

NTAK vizsgázott szoftver, NTAK feladásra felkészítve.

Főbb funkciók

 • érintőképernyős értékesítés – rendelés felvétel
 • vonalkód olvasós értékesítés

Gyors kiszolgálás mindenekelőtt.

Azok a termékek, amelyek nem rendelkeznek vonalkóddal, azokat az érintőképernyős megjelenítés segítségével egy mozdulattal hozzá tudjuk adni a megrendeléshez vagy asztalhoz, míg a vonalkódos termékeket gyorsan fel lehet csipogni a vonalkód olvasó segítségével.

 • termékek kezelése – csoportosítása
 • ételekhez megjegyzések kezelése
 • menü összeállítások kezelése

Az ételeket több csoportba is be lehet sorolni, aszerint, hogy a kezelők milyen csoportosítás alapján tudnak könnyen és gyorsan dolgozni, így egy termék nem csak egy csoportba kerülhet bele. Az ételekhez megjegyzések fűzhetőek, amelyek megjelennek a konyhai kijelzőn és a konyhai blokknyomtatón is, hogy a konyhában is le tudják kezelni ezeket az egyedi kéréseket.

 • blokknyomtatók kezelése – paraméterezhető nyomtatási beállítások

Az, hogy melyik egységen hogyan szolgál ki, hol mi a felépítése a rendszernek az mindig egyedi kiépítést igényel, ezeket az egyedi beállításokat természetesen a rendszer felépítésnél figyelembe vesszük, eszerint kerül összeállításra, illetve a későbbiekben is bármikor van rá lehetőség, hogy átalakítsuk.

 • asztalok kezelése – asztal térkép
 • rendelésfelvétel az asztalnál – mobiltelefonon
 • konyhai kijelzés – készítős ételek gyors kiszolgálása

Asztalok lekezelése könnyedén , gyorsan, térképről kiválasztva vagy listából, feltenni tételeket az asztalra, átrakni másik asztalra, asztalról bizonyos tételeket fizetni. Így mindig nyomonkövethető, hogy mi van még fent az asztalon. A rendelésfelvétel tableten vagy mobiltelefonon keresztül is lehetséges, így a rendszerben azonnal megjelenik a megrendelés, illetve a konyhán is, ha van közöttük készítős étel, gyorsítva ezzel a kiszolgálást. A konyhai tableten beérkeznek azok a megrendelések, amelyeket készíteni kell, hogy a konyha minél gyorsabban tudjon a kiszolgáláson dolgozni.

A kész ételeket ki lehet ütni és már fel is lehet szolgálni.

 • dolgozói fogyasztás kezelése
 • partner kedvezmények kezelése

A rendszerben lehetőség van a dolgozói fogyasztások nyomon követésére, lekezelésére, illetve partnerek is kezelhetőek, akár egyedi kártyával azonosíthatóak, kedvezmények is adhatóak. A szoftverben a dolgozói és partner fogyasztások lekérhetőek.

 • fizetés – fizetési módok kezelése
 • kiegészítésként pénztárgép kapcsolati modul

Fizetései módok, készpénzes, bankkártyás fizetések lekezelése, utalványok összesítése. A rendszerben a napi forgalmak lekérhetőek fizetési módonként, illetve mobilos applikáción lekövethetőek. Online pénztárgéphez közvetlen is csatlakoztatható a rendszerhez. Több kiszolgálási pont – egy fizetési pontos rendszerben pedig lehetőség van rá, hogy a pénztárgép a blokkon lévő vonalkód segítségével beolvassa az áfa gyűjtőnkénti bontást.

 • készletkezelés
 • készlet és alapanyag kezelés
 • receptúrák kezelése

A beérkező árukat a rendszerbe bevételezni lehet, azokhoz kapcsolódó receptúrákat le lehet kezelni, így a fogyásokat is tudja a rendszer a készítős termékekből is nyomon követni. Sütési veszteségek is lekövethetőek. Saját felhasználás, selejtezés, leltár és további készletkezeléshez szükséges funkciókat tud a program, így teljes körűen le tudja kezelni a készlet mozgásokat.

 • megrendelések kezelése
 • egyszerű árazás
 • akciók kezelése

Megrendelések felvétele is lekezelhető a rendszerben.

A megrendelések beérkezhetnek elektronikusan/webshopból vagy fel is rögzíthetőek a rendszerbe. A megrendelések státuszai nyomon követhetőek, egyszerűen számlázhatóak vagy nyugtába betölthetőek. Árazás központilag kezelhető, az árak beállítástól függően automatikusan frissülnek az összes kiszolgálási ponton. Akciók futtathatóak, normál akció, happy hour, mennyiségi kedvezmény és további akciók típusok.

 • sorszámkijelzős vevő tájékoztató

A rendszerhez csatlakoztatható sorszám kijelzés, illetve kivetíthető árlista is, ami az árak változásával automatikusan áraz.

 • riportok lekérése
 • távoli elérés

A rendszer távolról elérhető, teljes értékűen lehet benne dolgozni. Elérhető számítógépen keresztül, illetve applikáción keresztül is. Az applikáció kifejezetten forgalom elemzésre és elszámoltatásra, kimutatások kezelésére készült.

kiknek ajánljuk?

kitelepülések kezelése

kávézók, éttermek, bisztrók, büfék, pizzériák, borászatok, borbárok, szezonális helyek, pékségek, cukrászdák

kereskedelmi egységeknek, akik értékesítenek és vendéget is látnak

Miket tudunk még?

Hogyan tudnál te is a Frézerrel dolgozni?

felveszem a kapcsolatot