FRÉZER MARKET Kiskereskedelmi Rendszer

Növeld a versenyképességed a Frézerrel

Manapság már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, hogy legyen egy készletnyilvántartó és raktárkezelő rendszere, ha a vállalat meg akarja őrizni a versenyképességét. Cégünk olyan kereskedelmi rendszert fejlesztett ki, amely az „egyszemélyes” boltoktól egészen a bolthálózatokig mindenkit képes kiszolgálni. A Frézer készletnyilvántartó- és raktárkezelő program minden olyan modult tartalmaz, ami a kereskedelmi folyamatokat segíti.

 

Frézer Market – Kereskedelmi Rendszer

 

A Frézer Market kasszarendszer egy kifejezetten kiskereskedelmi egységekre alakított szoftver, amely kezeli a kiskereskedelmi egység raktárait és készleteit, képes online pénztárgépes adatkapcsolatra, illetve NAV online számla kiállításra is alkalmas. NAV online 3.0 beágyazással.

A program gyors, pontos és megbízható. A kereskedelmi egységekről azonnal elérhető minden információ. Egyedi listák és statisztikák segítik a döntéshozókat. A programban korlátlan számú felhasználó tud egyszerre dolgozni. Rendszerünket havi díjas szolgáltatásban értékesítjük, de mi többet árulunk, mint egy rendszer, mi magát az üzemelést biztosítjuk ügyfeleink számára a nap 24 órájában. A havi díjas szolgáltatás lényege, hogy Ügyfeleinknek kiszámíthatóak a költségek és nem kell rejtett költségekkel számolniuk.

 

Abban bízhat, hogy ebben mindent megtalál,
ami a bolt üzemeltetéséhez kell!

Irányíts Te is a Frézerrel!

100% saját fejlesztés, folyamatos fejlődés

+20 év fejlesztés és üzemeltetés

+ 1000 elégedett felhasználó

több száz üzlet az egész ország területén

Kiknek ajánljuk?

  • azoknak, akik tudatosan akarnak üzletet vezetni
  • azoknak, akik rendszerben tudnak gondolkozni
  • azoknak, akik nem akarják magára hagyni az üzletüket
  • azoknak, akik irányítani szeretnének és nem sodródni

Miben vagyunk mi fekete övesek?

  • minden folyamatot lekezelünk
  • elektronikus kommunikációban elől járunk
  • nem használunk dupla adatbevitelt
  • komolyan vesszük a pénztár elszámolásokat
  • a munkafolyamatokat gyorsítjuk, ellenőrizhetővé tesszük
  • folyamatosan építkezünk a modulokban

Pár kiemelt folyamat

Elektronikus kommunikáció

Folyamatosan bővül az elektronikus kommunikációs palettánk.
A szállítólevelek elektronikusan beforgathatóak, így nincs szükség adatrögzítésre, csak be kell tölteni a bizonylatot. A rendszerből kiállított beszállítói megrendelések elküldhetőek egy gombnyomással a beszállítóknak, így nincs rá szükség, hogy telefonon diktáljuk. A rendszerből kiállított számlák is automatikusan elküldhetőek a partner e-mail címére.

PDA kezelés – áru átvétel

Az áruk pillanatok alatt átvehetőek a PDA segítségével. A beérkezett árut csak végig kell csipogtatni és máris átvételre került, így a ténylegesen leszállított termékek kerülnek fel a készletre, a számlával vagy megrendeléssel elektronikusan összehasonlítható, így pár gombnyomással ellenőrizhetőek a beszállítók. A bevételezési időt jelentősen lerövidíti, illetve az átvételi logisztikai folyamatokat is megkönnyíti.

Árazás – Áru címkék nyomtatása

Nem szükséges azzal bajlódni, hogy a termékeket egyesével órákig címkézzük fel, illetve megakasszuk az eladást azzal, hogy nem tudjuk a termék árát és nem volt még idő kiszorozni, illetve nem az eladóra van bízva az árazás. A rendszer a polc címkéket a bevételezés/ár frissítés után automatikusan nyomtatja, így az eladóknak ha változik az ár, akkor a kinyomtatott címke alapján körbe tudnak menni. A tulajdonos otthonról láthatja az árváltoztatásokat.

Boltok közötti kommunikáció

Több bolt esetén sem szeretnénk sziget rendszerekben dolgozni. A szoftverben egyedi szinkron rendszereket építünk annak megfelelően, hogy az ügyfél hogyan üzemelteti az egységeit. A cikktörzs, bizonylatok, kezelők beállítás függően tud szinkronizálni, akár az árazás is beállítható, mindig egyedileg deklarált működés alapján történik a beállítás. A cél az, hogy ne kelljen dupla adatrögzítést végezni. Központi elemző és pénzügyi szoftverbe is tudjuk a hálózat forgalmait gyűjteni. Bővebben a vállalatirányítási rendszer oldalon van információ.

Mérlegek kezelése, hálózati üzemeltetése

Mérős termékek eladása mindig egy megoldandó feladat a boltoknál. Többféle mérleges megoldásunk is van. Tudunk mérlegeket automatikusan feltölteni, így a termék ráhelyezése után a mérleg a központi rendszerből veszi a termék árát, az akciók ugyanúgy szinkronizálódnak! Másik mérleges megoldás pedig a nem címkézős mérlege használata esetén segíti a felhasználókat. Saját fejlesztésű mérleg applikációnkkal a termékek beállíthatóak, hogy mérősek és az applikációval a mérési adatok átküldhetőek a mérlegre.

Megrendelések generálása

Legtöbb rendszer nélküli vagy akár rendszert használó boltban is az a metódus, hogy a boltos körbemegy és telefonon rendel. Mi erre egy szoftveres támogatást tudunk ajánlani. A rendszer megrendelés generátorral dolgozik, kiválasztható hogy milyen referencia időszakot szeretnénk alapul venni és melyik beszállító cikkeit szeretnénk számításba venni (+további paraméterezések) és a fogyás – készlet alapján ad egy ajánlást, hogy miből és mennyit érdemes rendelni. Így a beszerzés is kontrollált. A megrendelés elektronikusan továbbítható.

Akciók, promóciók, vevőnapok kezelése

Rengeteg fajta akciót le tudunk kezelni: normál akció, mennyiségi akció, happy hour akció, n+1 akció, központi akciók, helyi akciók, matricás akciók, vevőnapi kedvezmény, vevő kedvezmény és még soroljuk? Több szintű akciókat is tudunk kezelni (központi – helyi akciók), hálózatokban automatikusan szinkronizálódnak a központi akciók. Kuponok, utalványok eladása és azok beváltása is kezelhető a rendszerben, akár központi szinkronnal.

Kimutatások naprakészen

Melyik cikk forgott a legjobban? Minek negatív a készlete? Melyik eladóm mennyit értékesít? Ki, mikor és mit selejtez? Mennyi termékem nem forog? Miket adok el akciósan? Miket adok el leszállított áron? Mennyi az árrésem? Milyen forgalmaim voltak cikk csoportonként? Melyik eladóm mennyit sztornóz? Hogyan zárnak a pénztáraim? Melyik szállítóra mi lett kifizetve? Melyik cikken a legjobb az árrésem? Mennyi a tényleges árrésem? Mennyi az adott szállítói forgalmam?

Partnerek kezelése - árazása

Mindig problémát jelent a partner egyedi árak kezelése, a rendszerben a partnerekhez beállíthatóak az árak, legyen az árkedvezmény, fix áras termékek kezelése. A partner minden vásárlásnál azonosítja magát – akár pénztárgépes értékesítéskor, akár számlás értékesítéskor és az értékesítésnél már alapértelmezetten a partner árait hozza fel a rendszer, így biztosítva, hogy a vásárlók mindig a saját áraikat kapják és nincs szükség folyamatosan árlisták bújására.

Pár kiemelt funkció - Frézer Market Rendszer

Nyugta készítése
Online pénztárgépes kapcsolat
Pénztáros elszámoltatás
Napi zárás
NAV online 3.0 adatkapcsolat
ÁFÁs számla készítése
Fordított ÁFÁs számla készítése
Szállítók készítése
Visszáru számlák készítése
Nyugtahelyettesítő okirat
Export, deviza és proforma számlák készítése
Deviza árfolyamok kezelése
Számlák automata e-mailben elküldhetőek
Import számlák és import fuvarok számítása
Beszállítás ellenőrzése
Vonalkódos eladás és bevételezés
Grátisz cikkek bevételezés kezelése
Elektronikus beszállítók kezelése
PDA kezelés
Megrendelések kezelése
Megrendelések továbbítása beszállítónak
Webshopos és egyéb vevői megrendelések betöltése
Megrendelés generálása fogyás alapján (heti rendelési sémák)
Valós idejű készletkezelés
Készlet optimalizálás
Forgási idők számítása
Készletkimutatások
Eladási kimutatások és statisztikák
Központi árazás és akciókezelés
Szinkron rendszerek egyedileg beállítva
Akciók kezelése
Árváltozások életbeléptetése
Boltközi- és raktárközi átadások
Belső felhasználású tételek kezelése
Termék osztályok automatikus
kezelése (pl. zöldség)
Utalványok, csekkek kezelése, bankkártyás fizetési lehetőség
Futó- és gyűjtőkód kezelés
Göngyöleg kezelés
Súlykódos vonalkódok kezelése
Sütési veszteségek kezelése
Mérlegek automatikus töltése

Pénztár modul esetén elréhető funkciók:

Korrekt elszámoltatás, excel tábla nélkül
Költségszámlák komplex kezelése (előkontírozás)
Pénztár és bank közti pénzmozgások kezelése
Valuta pénztárak kezelése
Bér, osztalék, egyéb kifizetések kezelése
Mozgáskódonkénti kimutatások
Utalványok kezelése
Pénztárjelentés