Nagyker rendszer kicsiknek és nagyoknak

Nagyker értékesítés is nagyon sokféle megoldásban létezik, mi bármilyen konstrukcióra tudunk megoldást nyújtani…

Az egy személyben üzemeltett nagykerektől a több száz fős üzemeltetésű nagykerektől szolgálunk ki partnereket országszerte.

Nagyker rendszer webshoppal

A webshopok sok esetben jó beépített megoldásokat tartalmaznak a logisztikával kapcsolatban, azonban hogy teljes értékű logisztikai rendszer legyen a webshop mögött az már szinte elengedhetetlen, hiszen a verseny óriási, így folyamatosan innoválni kell a megoldásokat.

Mi a fontos a webes értékesítés során?

A jó készletkezelés, a gyors és pontos kiszállítás.

Hogyan lehet ezt elérni? Egy jó rendszerrel, erre van a Frézer Rendszer!

A Frézer Rendszer olyan megoldásokat tartalmaz, amellyel a dupla adatrögzítés teljesen kiiktatásra került, a rendszerek kommunikálnak egymással, az információk azonnal elérhetőek, amint bejön egy megrendelés a raktári dolgozók már látják is a PDA eszközükön, indulhat a kiszedés. Automata számlázás és futárszolgálatos címke nyomtatással azonnal szállítható a termék.

A webshopok tekintetében különböző beágyazási szintek is felépíthetőek.

A webshopok integráció indulhat onnan

  • cikkek letöltése
  • cikkek feltöltése
  • készlet feltöltés – akár több raktárból is
  • partnerek letöltése
  • árak/ársávok feltöltése
  • partner kedvezmények lekezelése
  • akciók kezelése, többszintű akciók érvényesítése
  • megrendelések letöltése
  • automata státusz e-mailek kiküldése
  • futárszolgálatos automata kommunikáció beépítés

A cikkek kezelésére több alternatívát is tud ajánlani a szoftver, ez a felhasználó folyamatitól függ. Egyik megoldásban a cikkeket letöltjük a webshopról, így az elsődleges adatbevitel ott történik meg, másik megoldásként.

Árazás tekintetében is egyedileg bármilyen megoldást fel tudunk építeni, külön webshopos árat feladni, partnerhez rendelt árazást feltölteni, partner árát újraszámolni a letöltés után az árkategóriának megfelelően.

Készletek feladását tekintve fel tudjuk adni külön, illetve telephelyenként megbontva is. A készletek tekintetében tudunk pontos készlet információt feladni, illetve küszöbérték megjelenítésével is, ahogy a felhasználók használni szeretnék.

Megrendelések letöltésénél az azonosított partnerek megrendeléseit a rendszer letölti, új partner vagy vendég vásárló esetében a partnert is letölti a rendszer és utána a megrendelést.

A szállítási címek és az ahhoz kapcsolódó szállítási megjegyzések is letölthetőek.

További integrációs pontok

default icon

banki tranzakciós információk letöltése

default icon

utalványok letöltése, érvényesítése, validáslása

default icon

cikkek feltöltése a webshopba

További bővítései lehetőségek:

Rövid folyamat leírás

Beérkező megrendelések fizetési státuszainak figyelése, az alapján kiadása megrendelés összekészítésére PDA-s rendszerben, így nincs szükség folyamatos emberi beavatkozásra a megrendelések lekezelésnél.
Utánvétes rendeléseknél automatikusan kiszedhető állapotúak a megrendelések, előre utalásos esetben az előleg számla válthatja a fizetési státuszt, online banki fizetés esetén pedig a megrendeléshez automatikusan letöltésre kerül a banki tranzakciók azonosítói.
A rendszerhez automata számlázás köthető, így amikor kiszedésre kerül az adott megrendelés, és az ellenőrizve lesz, akkor a számla automata számlázó rendszeren keresztül elkészül és ha kapcsolódik hozzá futárszolgálatos kiszállítás akkor a futár címke is legenerálódik.

Futárszolgálati API kapcsolatok

Jelenleg a következő futárszolgálatokkal állunk összeköttetésben: GLS, Sprinter

A rendszerben felvitt megrendelések esetén is működik az összekötés a futár cégekkel és az átvételi pontokat naponta szinkronizálja a rendszer. Így a programban utólag is bármikor újra összekészíthetőek csomagok.

A Magyar Posta esetében a csv automatikusan elkészül és az betölthető a posta felületére, így ott sincs szükség dupla munkára az adatok felögzítésének tekintetében.

Kiszedési rendszer működése a Raktár irányítás alatt megtalálható.

default icon

További kapcsolódó bővítési lehetőségek:

default icon

EKAER modul

default icon

Go-voice számlázó applikáció

default icon

Üzletkötős modul

default icon

Megrendelő program partnereknek

default icon

Raktár kiszedési rendszer

default icon

Frézer Pénztár

default icon

Frézer Pénzügy

default icon

Frézer Könyvelés

default icon

Frézer Bér

default icon

Frézer Beléptető rendszer